Prenova poslovalnice Banke Koper v Divači

datum: 05.12.2013

kategorija: Sporočila za javnost

Od 9. decembra 2013 do konca prenove bo Banka Koper v Divači poslovala na začasni lokaciji, in sicer v prostorih Občine Divača, Kolodvorska ulica 3 (Krajevni urad Divača), po ustaljenem urniku: od ponedeljka do petka od 8.30 do 16.30 in ob sobotah od 9.00 do 12.00.

V Banki Koper si prizadevamo, da se ponudba naših bančnih storitev vedno začne in konča s strokovnim in prijaznim nasvetom. Naše storitve oblikujemo s posluhom za potrebe in želje naših komitentov, želimo pa tudi, da bi se v naših prostorih vedno dobro počutili.

V tem duhu smo se lotili prenove poslovalnice v Divači, zato bo slednja, od 6.decembra dalje, začasno zaprta. Od 9. decembra 2013 do konca prenove bomo poslovali na začasni lokaciji, in sicer v prostorih Občine Divača, Kolodvorska ulica 3 (Krajevni urad Divača), po ustaljenem urniku: od ponedeljka do petka od 8.30 do 16.30 in ob sobotah od 9.00 do 12.00.

Okolju prijazna poslovalnica z osebnim pristopom

Prenovljena poslovalnica bo tudi po novem opremljena na okolju prijazen način, kar pomeni, da bo v njej mogoče opravljati plačilne transakcije na bančnem okencu ali v pisarni komercialista brez uporabe papirja.
Posebna skrb pa bo namenjena večji zasebnosti, poglobljeni osebni obravnavi in kakovostnemu svetovanju pri delu s komitenti.

Obvestilo in voščilo

Banka Koper