USPEHI FANTOV NK JADRAN- ŽELEZNIČAR

datum: 27.12.2017

kategorija: Sporočila za javnost

 V mesecu decembru 2017 je v Zagrebu potekal 4. Mednarodni turnir Kid's winter trophy. Iz Nk Železničar sta se ga udeležili selekciji U14 in U15 pod trenerskim vodstvom Danijela Stepanoviča in Janija Novaka ter ob pomoči nekaterih staršev.

Skupno se je turnirja udeležili 18 otrok, ki so skupno odigrali 7 tekem. V Zagrebu so prebili 3 dni in dosegli zavidljive rezultate: otroci letnik 2003 so se borili do finala in po enajstmetrovkah dosegli 2. mesto, vendar, otroci letnik 2004 pa so v so po boju v polfinalu dosegli odlično 4.mesto. Najboljši igralec celotnega turnirja pa je bil Jernej Simčič.

Velja omeniti, da se turnirja vsako leto udeležili veliko ekip iz Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Slovenije, Črne gore, Srbije, Madžarske, ki imajo močne selekcije in velike uspehe.

Posebna zahvala za vso podporo gre staršem, gospodu Dobrivoju Subiču ter Slovenskim železnicam, ki so omogočile potovanje.

 

1   2  4

   U14/4.mesto                                                U15/2.mesto                                                Jernej Simčič najboljši igralec turnirja                                                                                        

NK Jadran-Železničar Divača