DIVAŠKA OBČINA SKOZI OBJEKTIV

datum: 06.07.2017

kategorija: Sporočila za javnost

 V okviru prireditev  ob 12. Občinskem prazniku občine Divača  smo v četrtek, 29. 6. 2017, v prostorih Občine odprli fotografsko razstavo članov Fotokluba Žarek iz Sežane z naslovom »Divaška občina skozi objektiv«.  

Razstavljene so  fotografije z motivi iz različnih krajev občine Divača. Nekatere so dokumentarne, druge predstavljajo posamezne detajle ter naravno in kulturno dediščino. Na otvoritvi je obiskovalce  skozi zgodovino kluba  popeljala Vesna Matevljič, predstavnik kluba, Stojan Gorup, pa nam je predstavil razstavljene fotografije.

Fotoklub Žarek se je v naših prostorih prvič predstavil v letu 2002 ob vselitvi v nove prostore, od takrat dalje smo gostili preko 100 fotografskih in slikarskih razstav, razstavljali so tako domačini kot avtorji iz drugih  krajev Slovenije ter iz zamejstva.

Kulturni program sta popestrila člana harmonikarskega orkestra Nika Polesa, Jan Škamperle in Klemen Škrlj.

Razstavljene fotografije bodo prostore občine Divača krasile do konca meseca avgusta, lahko pa si jih ogledate tudi v spletni galeriji Občine Divača na naslednji povezavi: "Divaska obcina skozi objektiv".

Zgibanka

 Suzana Škrlj

 

Utrinki iz otvoritve:

 1  2  3  4

5  6  7  8